Як розм'якшити варення?

Додайте у варення гарячої води із розрахунку чверть склянки на літрову банку варення. 2. Поваріть його 5-7 хвилин. Важливо знати, що реанімоване такими способами варення потрібно буде з'їсти насамперед, зберігати його довго не можна.

Розігрій варення, додай вишневого соку або води, скип'яті. постав блюдце в морозилку або холодильник на 10-15 хв, на холодне блюдце дай краплю варення, утворюється крапля – варення готово, розповзеться – далі варити, через 1-2хв знову перевірити…

Що робити зі старим варенням Старе варення перекладаємо в каструлю і додаємо цукор у пропорції на 1 л варення 80-100 р. Варимо варення до появи піни, яку не використовуємо та викидаємо. Якщо в процесі варіння виник неприємний запах, то таке варення краще не використовувати та викинути.

Якщо в банках з варенням, джемом або повидлом ви помітили бродіння (скисання), продукт треба переварити з додаванням цукрового піску, оскільки псування викликане його недоліком. Викладіть варення в каструлю, нагрійте до кипіння і додайте|добавляйте| цукру (50-100 г на 1 кг варення). Піну знімайте.

Related Post

Як отримати емблему Суртра?Як отримати емблему Суртра?

Щоб відкрити до них доступ, вам потрібно вбити місцеву валькірію, а потім пройти ще три будь-яких випробування на максимальному рівні складності. Вогняна емблема – випадково з’являється в скринях за проходження

Яка сковорода не шкодить здоров'ю?Яка сковорода не шкодить здоров'ю?

Переважно вважаються сковорідки з керамічним покриттям. Втім, і вони не є ідеальними. Кераміка витримує високу температуру (до 450 градусів), але боїться перепаду температур. Щоб не утворювалися мікротріщини, не вивалюйте на

Що якщо ручна поклажа більша за розміром?Що якщо ручна поклажа більша за розміром?

Якщо виявлять перевагу, то зайві речі доведеться здати в багаж (часто з доплатою) або заплатити за нестандартну ручну поклажу. У виходу посадку доплата може бути більше, ніж реєстрації; покласти ручну