Як прожарити чавунну сковороду на плиті?

Чавунні сковороди прожарюються на плиті із сіллю. Для цього поставте сковороду на вогонь і насипте товстий шар грубої або середньої помелу солі, зменште вогонь під посудом і залиште на 20-25 хвилин. Потемнілу сіль прибрати, протерти внутрішню поверхню чавунної сковороди промасленою ганчірочкою.

Наповніть до половини нову сковороду, сотейник або жаровню кухонною сіллю. На сильному вогні прожарите чавун, постійно перемішуючи сіль, щоб вона не пригорала. Виконуйте цю операцію щонайменше 10 хвилин (що більше діаметр посуду, то довше треба її гартувати).

Чавунна сковорода зручніша для приготування їжі, оскільки сам матеріал більш теплоємний. Але є в неї й мінуси: м'ясо, риба, картопля, млинці та інша їжа може пригоряти. Щоб цього не відбувалося, досить просто розжарити сковорідку з сіллю.

Як прожарити сковороду сіллю. Ставлять на плиту, нагрівають на середньому вогні. Скільки гартувати сковороду? Приблизно 30 хвилин.

Related Post

Скільки діє Ксефокам?Скільки діє Ксефокам?

Знеболюючий ефект розвивається протягом 45-60 хв. при використанні стандартних таблеток Ксефокаму і продовжується більше 8 год., Т. е. більш тривалий час, ніж при використанні диклофенаку [14]. Ксефокам: уколи Максимальний знеболюючий