Як правильно зробити самогон із яблук?

При першому в неї додають цукор і дріжджі в тих самих пропорціях, що й для класичної цукрової браги – 1 кілограм цукру і 20 грамів дріжджів на 4 літри води.

для додання самогону вираженого яблучного смаку рекомендується настоювати його в дубових бочках або на трісках із дуба. Після закінчення 1-3 місяців буде отримано напій з благородним присмаком кальвадосу.

Для приготування браги з яблук: вимиті й очищені плоди подрібнюють на тертці або в комбайні; визначають кількість цукру – для кислих сортів це 4 кг, для кисло-солодких менше; на кожен кг цукру додають 5 л води (якщо цукру 4 кг, то 18 заливають у яблука, а з 2 варять сироп – його вливають охолодженим до 30˚С);

Related Post

Як проходять перездачі у вузі?Як проходять перездачі у вузі?

Скільки разів можна передавати іспит у 2022 році. перездати двічі один іспит: Перша спроба приймається тим самим викладачем у період ліквідації заборгованості. Друга спроба приймається спеціальною комісією, що складається щонайменше

Чи можна їздити машиною якщо втратив права?Чи можна їздити машиною якщо втратив права?

Втратили права – чи можна їздити? Ні. Відповідно до статті 25 ФЗ «Про безпеку дорожнього руху», наявність права на керування транспортними засобами підтверджується посвідченням водія. А пункт 2.1.1 ПДР зобов'язує