Підготувати шот; Спочатку налити в шот самбуку; Потім обережно по ложці влити текілу; Зверху капнути соус Tabasco, який через щільність розійдеться між шарами самбуки та текіли.Jun 19, 2021
Щоб шари не змішувалися, напої наливають, або, як кажуть бармени, укладають за допомогою барної ложки. Якщо немає спеціальної ложки, напої можна наливати по лезу ножа. Для сервірування шаруватих коктейлів підходять прозорі чарки.шоти на ніжці чи без неї.
Наливати напої можна прямо з пляшки: перший шар можна лити прямо з шийки, другий через гейзер (дозатор) або за допомогою мірного посуду. Можна відразу розлити необхідні інгредієнти з джигерів – з них зручно наливати.
Мова про шоти – невеликі шаруваті коктейлі з міцного алкоголю, як правило, солодких, налитих у стоси, що вміщають ковток спиртного. Як на фото, так і в житті напій виглядає дуже ефектно. Звичайний обсяг шот-дринка або шутера – близько 40-60 мл.