Сьомга містить велику кількість корисних речовин, які легко і швидко засвоюються організмом…. Сьомга протипоказана:
- при хронічних захворюваннях печінки;
- при запаленнях і виразках у ШКТ;
- у разі сечокам’яної хвороби;
- у разі каменів у жовчному міхурі;
- у разі гіпертонії;
- людям, схильним до алергічних реакцій.
Якщо ви вирішили не економити і купити охолоджену сьомгу, уважно подивіться на луску, яка має бути злегка вологою, але без слизу і жовтих плям. При купівлі риби цілком відмінним показником свіжості є очі. Вони не повинні бути каламутними або запалими. Вибираючи охолоджене філе, придивіться до країв.
Сьомга виходить дуже ніжною і має чарівний димний присмак, а в поєднанні з вершково-гірчичним соусом страва просто чудова! Запечена сьомга в чудово пікантному і гостро-пряному соусі чудово підійде для легкої вечері.