Як правильно приготувати кролика?

Ретельно промиваємо м'ясо кролика, очищаємо від жиру та плівок, нарізаємо шматочками. Заливаємо водою та варимо на повільному вогні 10 хвилин. Після 10 хвилин кипіння зливаємо воду та заливаємо новою водою. Варимо від 40 хвилин до 1,5 годин, залежно від того, молодий кролик чи ні.

Вимочувати можна у звичайній чистій воді, у молоці, слабкому розчині оцту чи вина. Часом коригуйте процес самостійно залежно від ваших ресурсів. Можна залишити м'ясо вимочуватися на ніч, а можна обмежитись і 30 хвилинами, якщо поспішайте. Від того, скільки проведе у рідині тушка, залежить і результат.

Діти краще їдять страви з фаршу, після 8 місяців можна, можливо буде з дозволу лікаря ввести в раціон парові тюфтельки та котлети з м'яса кролика та індички.

Related Post

Як правильно розрахувати акушерський термін вагітності?Як правильно розрахувати акушерський термін вагітності?

За датою овуляції або датою зачаття Якщо відома дата зачаття, до цієї дати потрібно додати два тижні – Отримаємо акушерський термін вагітності. Як розраховують акушерські тижні Їх рахують не з

Як розвантажується бетонозмішувач?Як розвантажується бетонозмішувач?

Яким чином бетон вивантажується з міксера? Бочка-бетонозмішувач використовує механізм «гвинта Архімеда». Коли бочка крутиться за годинниковою стрілкою – бетон перевалюється з одного жолоба в інший – але не розплющується з

Для чого потрібне підвіконня зовні?Для чого потрібне підвіконня зовні?

Зовнішнє підвіконня – це ключовий елемент всієї віконної конструкції. Водовідливи встановлюються фахівцями не стик у стик, як це відбувається з внутрішніми моделями, а, навпаки, під вікно. Це необхідно для того,