Як правильно подавати вино?

Підійдіть до клієнта з лівого боку і презентуйте йому пляшку під невеликим нахилом, щоб гостю було зручно прочитати етикетку і переконатися, що саме це вино він і замовляв; Розмістіть пляшку на допоміжному столику та зачистіть шийку від захисної плівки.Jul 9, 2014

Фруктові напої, натуральні десертні або тонкі сухі білі вина краще подати за температури від 14 до 16 0С. Ще прохолодніше повинні бути столові білі або рожеві солодкі вина, а також сухий Херес. Доречне значення – 10-13 0С. Більшість ігристих сортів подають до столу з температурою не вище 7°С.

Офіціанти наливають вино завжди правою рукою, тримаючи руку над етикеткою та підійшовши до відвідувача праворуч. Чарки та келихи не наливають догори, зазвичай залишають 2 см до краю. Принісши винозамовлене відвідувачем, офіціант повинен показати йому етикетку і після цього, отримавши дозвіл, відкоркувати пляшку.

Вино наливають з правої руки, тримають пляшку всією долонею, міцно приблизно на рівні етикетки. Пляшку різко не нахиляють, а також не торкаються шийкою краю келиха. І так, якщо ви п'єте вино, не розмовляйте, а якщо вас про щось запитали, то спочатку поставте келих, а потім відповідайте. Це з зовсім етикету.

Related Post

Чим годувати пташеня сови?Чим годувати пташеня сови?

Чим годувати пташеня пугача пугача, полярної сови, бородатої та довгохвостої неяситі? Миші, щури, курчата, кормові комахи, кролики, перепілки. Як показала практика, для вигодовування совенят таких великих видів сов, як пугач,

Скільки дружин було у Макаревича?Скільки дружин було у Макаревича?

Андрій Макаревич тричі був одружений. Першою дружиною музиканта стала Олена Фесуненко. Шлюб тривав лише три роки, з 1976 по 1979 рік. 1986 року співак одружився з Алле Голубкіною, лікарем-косметологом. 68