У чому краще зберігати зефір?

Здебільшого зефір ручної роботи зберігають у герметичному контейнері, за кімнатної температури, приблизно 18-25 градусів, за відносної вологості 75%. Найкраще підійде темне, сухе місце. Не бажано зберігати зефір у місцях із прямим попаданням сонячних променів, від цього втрачаються його смакові якості.

Домашній зефір готується тільки з натуральних інгредієнтів. У зв’язку з цим, термін придатності при кімнатній температурі становить 3-5 днів, а в холодильнику 5-7 днів. Оптимальна температура для зберігання зефіру від +5 до +20 градусів. Другий момент – вологість повітря.

Зефір домашнього виробництва рекомендується зберігати в герметично упакованій тарі під закритою кришкою. Кімнатна температура – не вище 25 градусів, відносна вологість 75%. У темному і сухому місці продукт довше збереже свої смакові характеристики і форму.

Related Post

Чи можна видати книгу віком до 18 років?Чи можна видати книгу віком до 18 років?

ст. 26 ГК РФ говориться, що неповнолітні віком від 14 до 18 років вправі самостійно, без згоди батьків, усиновителів та піклувальника здійснювати права автора твору науки, літератури або мистецтва, винаходу

 Скільки можна тримати в холодильнику дріжджове тісто? Скільки можна тримати в холодильнику дріжджове тісто?

Здобне та нездобне дріжджове тісто Не варто зберігати довше двох місяців. Оптимальна температура – ​​не вище -18 °C. Може хто знає, в чому фішка? Дріжджове тісто ставиться в холодильник тоді,