Найпростіший варіант збереження харчових продуктів і можливість дізнатися, скільки може зберігатися копчена риба в холодильнику, передбачає розміщення в холодильній або морозильній камері. В обох випадках продукт слідує загорнути в папір або фольгу, а ще краще – запакувати у вакуумний пакет.27 серп. 2020 р.
Як правильно зберігати копчену рибу в холодильнику?
Для тушок, приготовлених за допомогою холодного копчення, температура у холодильному відділенні рекомендується на рівні +1/+5 градусів, можна використовувати нульову камеру. У морозилці температуру можна опускатися до -20 градусів, час збереження якості та безпеки продукції не більше 80-90 діб.
У чому зберігати рибу холодного копчення?
Як наслідок, немає нічого дивного в тому, що максимальний термін зберігання риби холодного копчення у холодильнику досягається при використанні вакуумного пакування.