Скільки замочувати бруньки?

Перед варінням яловичі нирки необхідно вимочити в холодній воді протягом 2-3 годин. Потім нирки потрібно довести 2 рази до кипіння (щоразу воду слід змінити, а нирки промити). Залити бруньки водою втретє і варити до готовності близько 1:00.

8 годин Проте професійні кулінари радять вимочувати нирки у простій холодній воді 5-8 годин. Змінивши воду 2-3 рази. Можна також вимочувати нирки, попередньо розрізавши їх навпіл або зробивши на нирках неглибокі надрізи, горизонтальні чи вертикальні.

Нарізати нирки на шматочки, покласти в глибокий посуд і засипати рясно содою. Перемішати, щоб нирки вкрилися содою з усіх боків. Через 20 хвилин ретельно промити шматочки холодною водою.

Свіжі баранячі нирки промити в проточній воді, очистити від тонкої плівки, яка чудово знімається. Розрізати вздовж навпіл, перевернути розрізом вниз, і притримуючи білу частину з протоками, акуратно зрізати її, тримаючи ніж майже паралельно дошці. Протоки вирізаються легко.

Related Post

Чому прогноз погоди не відповідає дійсності?Чому прогноз погоди не відповідає дійсності?

Метеорологічні станції та супутники фіксують лише частину атмосферних показників, а цього недостатньо, щоб повністю змоделювати поточний стан атмосфери. Також метеостанції та супутники збирають дані не у всіх точках планети. Точність

Скільки разів можна робити укол Флостерону?Скільки разів можна робити укол Флостерону?

Як часто можна колоти Флостерон? Медикамент застосовують один раз у два-чотири тижні, курсом, який становить три-чотири рази на рік. Введення препарату повторюють кожні 1-2 тижні. При необхідності препарат може бути