Скільки за часом треба тушкувати кабачки?

Обсмажити на олії цибулю з морквою до золотистого кольору. Потім додати кабачки і тушкувати під кришкою 15-20 хвилин, періодично помішуючи.

Середні кубики молодих кабачків варяться близько 15 хвилин на парі та 10 хвилин у воді. Кільця і півкільця молодих овочів будуть готові приблизно через 20-25 хвилин варіння на парі і через 15-20 хвилин у воді. Але краще перевіряти готовність, протикаючи овочі ножем або виделкою.

Готуються овочі також по-різному. Наприклад, морквині, картоплі та капусті для повної готовності потрібно 20-30 хвилин – їх закладають першими. Далі йдуть буряк, стручкова квасоля, цибуля – ці овочі тушкуються не довше 15 хвилин. Наприкінці додавайте помідори, цукіні або навіть солодку кукурудзу – їм потрібно всього хвилин 5.

Related Post

Чи можна стати на прописку онлайн?Чи можна стати на прописку онлайн?

Найшвидше реєстрацію місця проживання можна отримати, якщо подати заяву та документи онлайн через портал «Держпослуги». Якщо у вас є підтверджений обліковий запис, процедура подання заявки займе не більше 10 хвилин.