Обсмажити на олії цибулю з морквою до золотистого кольору. Потім додати кабачки і тушкувати під кришкою 15-20 хвилин, періодично помішуючи.
Середні кубики молодих кабачків варяться близько 15 хвилин на парі та 10 хвилин у воді. Кільця і півкільця молодих овочів будуть готові приблизно через 20-25 хвилин варіння на парі і через 15-20 хвилин у воді. Але краще перевіряти готовність, протикаючи овочі ножем або виделкою.
Готуються овочі також по-різному. Наприклад, морквині, картоплі та капусті для повної готовності потрібно 20-30 хвилин – їх закладають першими. Далі йдуть буряк, стручкова квасоля, цибуля – ці овочі тушкуються не довше 15 хвилин. Наприкінці додавайте помідори, цукіні або навіть солодку кукурудзу – їм потрібно всього хвилин 5.