Так, у каструлі невеликі шматки зваряться за 30 хвилин, середні, вагою приблизно кілограм-півтора, – за годину-півтори, а великі, зокрема й на кістці, – за 2 години. У мультиварці невеликі шматки дійдуть до готовності за годину, середні – за 2 години, а великі й на кістці – приблизно за 3 години.Sep 16, 2020
Варити будь-яке м’ясо слід до м’якості, якщо є кістка то м’ясо має легко відходити від неї. Час приготування м’яса в середньому займає від 30 хвилин до півтори години.
1М’ясо нарізати, обсмажити, перекласти в посуд для тушкування. 2Обсмажити нашатковану ріпчасту цибулю та додати до м’яса. 3Залити водою (або м’ясним бульйоном), посолити, поперчити. Тушкувати протягом години.
Як уже було сказано раніше, 1 кг свинини має варитися на середньому вогні приблизно годину. На кожен додатковий кілограм потрібно додавати ще по півгодини варіння. М’ясо опускають у холодну воду, щоб воно не було гумовим, а, навпаки, залишалося м’яким і ніжним. Під час варіння потрібно знімати піну і темний навар.