Скільки варити м’ясо курки шматочками?

Скільки варити курячі грудки Грудки без кістки та шкіри будуть готові приблизно за 15-20 хвилин. При цьому краще розрізати філе навпіл або на великі шматочки. Грудки на кістці та зі шкірою варяться трохи довше – близько 30 хвилин.Oct 24, 2018

Куряча грудка на кістці та зі шкірою приготується приблизно за 30 хвилин. Філе звариться за 20-25 хвилин, а якщо порізати його на шматочки – за 10-15 хвилин.

Щоб визначити готовність курки, потрібно вставити щуп у найтовстішу її частину. Не треба проколювати м’ясо наскрізь і зачіпати кістки. Коли показники на приладі стабілізуються і термометр показуватиме 74 °C – це означає, що курка готова. Робимо це в найтовстішому місці або поруч із кісткою.

У киплячу воду викладаємо філе курячої грудки. Куряча грудка час варіння. Після повторного закипання варимо 20-30 хвилин, залежно від величини філе, довше варити не треба – філе вийде жорстким. Щоб зберегти соковитість курячого філе, охолодити і зберігати його треба в бульйоні.

Related Post

Скільки нікотину у сигаретах Camel?Скільки нікотину у сигаретах Camel?

0.5 мг/ Сіг. Зміст нікотину в сигаретах. Більшість сучасних сигарет Camel містить суміш турецької та вірджинського тютюну. На початку 2008 року було змінено склад тютюновий суміші та дизайн упаковки. Цигарки