Скільки варити локшину удон Сен Сой?

Але й у звичайному вигляді – зварені у воді – вони надзвичайно ніжні та смачні! Дуже важливо не переварити! Засікайте рівно 4 хвилини!

Залежно від складу удон готують 5-7 хвилин. Однак якщо вам цікаво, як варити китайську локшину удон перед додаванням її до вока або інших страв, варто варити її до напівготовності, не довше 5 хвилин.

Вариться вона дуже швидко, 3-4 хвилини і готово.

Спосіб приготування: покласти локшину в підсолену киплячу воду і варити на повільному вогні без кришки близько 10 хвилин. Потім відкинути на друшляк. Локшину можна подавати холодною або гарячою, як самостійну страву і в складі складних гарячих гарнірів і холодних закусок.

Related Post

Скільки було губерній?Скільки було губерній?

територія Російської імперії була поділена на 8 Великих губерній (Московська, Інгерманландська (з 1710 р. Санкт-Петербурзька), Архангелогородська, Київська, Смоленська, Казанська, Азовська, Сибірська). 19 в. в Росії було 78 губерній, 18 областей,

Чи можна їхати в поїзді з велосипедом?Чи можна їхати в поїзді з велосипедом?

Найзручніше подорожувати в плацкартному вагоні – велосипеди поміщаються на третю полицю і не заважають іншим пасажирам. Велосипед провозиться безоплатно, якщо він підходить під параметри ручної поклажі: важить не більше 36