Відповідь чи рішення1. На 1 літр потрібно – 11 г лимонної кислоти.
Лимонна кислота у кулінарії Лимонну кислоту додають маринад для грибів. Всипають лимонну кислоту у воду за смаком, підсипаючи потроху, розмішуючи та пробуючи. На літр достатньо додати 1/4 чайної ложки кислоти.
Гранули розлучаються водою 1:2 – на одну ложку лимонної кислоти дві ложки води. Кількість води можна збільшити, щоб зробити розчин менш концентрованим. Якщо ви плануєте готувати страву з термічною обробкою (випікати, нагрівати, смажити тощо), сміливо можете замінювати свіжий сік лимона кислотою.
Лимонна кислота для схуднення має прийматися строго за схемою. Найпоширеніший спосіб її вживання – пити чисту природну воду з невеликим додаванням кислоти перед основними прийомами їжі. Можна, можливо зустріти кілька варіантів прийому кислоти, Ось найчастіше вживаний.