Свіжий сік допустимо тримати в холодильнику, закривши щільно кришкою. Термін придатності такого напою становить 24 години. Вважається, що максимальну користь з власного приготування нектару можна отримати в перші 10 – 30 хвилин після віджиму.
Як зберігати свіжий сік? Сік із звичайної центрифужної соковижималки краще випивати відразу, а соки холодного віджиму зберігають усі корисні речовини до 72 годин. Головне, тримати його в холодильнику у закритій скляній тарі.
Холодний віджимання. Завдяки технології холодного віджиму ми отримуємо більше вітамінів, мінералів та ензимів, ніж при використанні звичайної соковижималки. За допомогою холодного віджиму наші соки довше зберігають смак та свої корисні властивості – мінімум 48 годин у холодильнику.
Як зберігати свіжі соки Краще випити сік відразу або протягом години після приготування, зберігши його в чистому посуді із щільно закритою кришкою, у сухому прохолодному місці. Для цього відмінно підійдуть скляні банки або пляшки різного об'єму (від 0,3 літрів до 1 літра) з кришками, що загвинчуються.