Скільки можна зберігати бринзу?

Розсільні сири (моцарела, фета, сулугуні, бринза та інші) необхідно зберігати в солоній воді. Бажано зберегти розсіл, у якому був куплений сир. Якщо з якихось причин його немає або він зіпсувався, то можна приготувати розсіл самостійно.

У вакуумі зберігається від 2 тижнів (Сулугуні, Осетинський та ін.) до 2 місяців (бринза). Почату упаковку делікатесу необхідно вжити протягом 7-10 днів. Для збереження властивостей, потрібно повністю помістити в розсіл або підсолену воду.

У складі бринзи дуже мало калію і багато натрію (1600 мг), тому вона протипоказана за хвороб нирок, органів кровообігу, серця, печінки, підшлункової залози та жовчовивідних шляхів.

Related Post

Чому виникає апендикулярний інфільтрат?Чому виникає апендикулярний інфільтрат?

А. Яксанов вказує на три основні причини виникнення апендикулярного інфільтрату: 1) пізня оборотність хворих; 2) відмова від своєчасно запропонованої операції або госпіталізації; 3) діагностичні помилки. Як правило, апендикулярний інфільтрат розвивається