Скільки молока потрібно додавати у капучино?

Кава капучіно складається на 1/3 з еспресо, 1/3 гарячого молока та 1/3 молочної піни. Стандартною порцією капучіно вважається п'ять-сім унцій, або 150-180 мілілітрів.

Вона і дала напою назву «капучино». Для приготування однієї порції об'ємом 180 мл знадобиться 200 мл холодного пастеризованого молока (3–3,5% жирності), 7–10 г меленої кави та 25–35 мл води.

Скільки молока потрібно для приготування напої? Для капучино потрібно 120 мл молока. Його необхідно збити в пружну дрібну пінку, з текстурою майже не помітною на око. Традиційна пропорція пінки до молочка – 1:1.

На 100 мл еспресо потрібно: 100 мл молока для мокачіно; 200 мл молока для капучіно; 300 мл молока для латте.

Related Post

Який нормальний відтінок зубів?Який нормальний відтінок зубів?

Відтінки зубів обумовлені дентином, що просвічує крізь емаль. З віком вона стоншується. Найчастіше природний колір зубів кремово-білийОднак при наявності шкідливих звичок і неправильному харчуванні вони стають жовтуватими, сірими або світло-бурими.26

Чому під блимає 3 рази?Чому під блимає 3 рази?

Індикатор блимає 3 рази червоний колір. Коротке замикання на випарнику чи ні контакту з випарником. Вийміть картридж і протріть контакт випарника сухою серветкою. Переконайтеся, що випарник встановлений коректно. Якщо це