З 1 кг неочищених на виході виходить приблизно 400 г чистого м'яса. Тобто 60% йде на очищення (голова, панцир) та глазур. При виборі очищеної продукції в результаті ви отримаєте лише на 7% менше від початкової ваги. Така частка крижаної оболонки допустима Росспоживнаглядом.
креветок (1 кг ~ 35-44 шт.), в упаковці 1,8 кг без урахування блоку. Одна креветка досягає приблизно 11 см у довжину та вагою близько 28 г.
"Сухий залишок" – приблизно 100 грам м'яса креветки. Отже, кілограм креветок після розморожування важитиме 400–500 грам (швидше за все це дуже залежить від сорти креветок та способу заморожування). Із кілограма розморожених креветок середнього розміру після чищення виходить приблизно 250 грам м'яса креветки.
Креветки без голови – Хімічний склад
Білки (гр/100 гр продукту): | 18,90 |
---|---|
Жири (гр/100 гр продукту): | 2,20 |
Вуглеводи (гр/100 гр продукту): | 0,00 |
Сухі речовини (гр/100 гр продукту): | 22,80 |
Вологість у %: | 77,20 |