У середньому 1 яйце вагою близько 50 г міститься 6 г протеїну; при цьому зміст білка в яйця залежить його розміру. У найменших яйцях може міститися всього 4,8 г білкау великих (категорія В, вища) – до 7,9 г білка. Якщо потрібно бути точним, яйце містить 125 мг білка на 1 г ваги.
Харчова цінність та хімічний склад "Яйце С1 варене 1шт (60г)".
Нутрієнт | Кількість | 100% норми |
---|---|---|
Калорійність | 95.4 кКал | 1765 р |
Білки | 7.8 г | 974 г |
Жири | 7.2 г | 778 г |
Вуглеводи | 0.42 г | 52143 г |
Білок яєчний варений
Енергія 48 ккал | |
---|---|
Білки 11 г | Вуглеводи 1 г |
Жири 0,2 г | Волокна г |