Скільки градусів перший перегін?

Першу перегоні рекомендуємо відбирати дистилят до падіння градуса 7-10 в цівці, або до 98 градусів в кубі. Зазвичай рекомендують першу перегонку проводити на максимальній потужності, якнайшвидше від початку і до кінця, не розділяючи на фракції.26 Sept 2018

Щоб отримати якісний самогон, за допомогою самогонного апарату, під час процесу перегонки, необхідно витримувати температуру від 78 до 93 градусів. Саме в цьому діапазоні має переганятися брага.

Відпочивати напою в склі бажано не менше 2-х тижнів. Фруктові, ягідні та зернові браги після перегонки з ретельним відбором голів і хвостів можна не вугілляти (але це на Ваш смак і розсуд), оскільки вугіллявання знижує духмяність і надає горілчаний відтінок смаку напою.

Чи можна зупинити перегонку, а потім продовжити? Можна. Якщо до цього ви вже відібрали голови, після перезапуску процесу перегонки можна не відбирати їх повторно і починати відразу відбір “тіла”.

Related Post