Скільки цукру має бути у виноградному суслі?

цукор – 50-200 грамів на літр соку.

Цукристість сировини може доходити до 20%. На практиці дріжджі можуть переробити не більше 300-350 грамів цукру в літрі сусла (і краще останні 100-150 грамів вводити після стадії бурхливого бродіння). Якщо цукристість нашої сировини становить приблизно 6-8%.

Наприклад, для отримання вина із вмістом спирту 12 градусів потрібно 200 грамів цукру (з огляду на природний) на 1 літр соку. Довести цукристість сусла до 14-18% і запустити бродіння. Контролювати солодкість і міцність сусла кожні 3-5 днів, за потребою додаючи нову порцію цукру.

З умови цієї задачі ми бачимо, що в одному кілограмі винограду міститься 1/3 кілограма цукру .

Related Post

Що робити, якщо соромишся йти на шугаринг?Що робити, якщо соромишся йти на шугаринг?

Якщо відчуваєш сильне сором'язливість – Не йди до незнайомого майстра відразу на Шугаринг зони бікіні. Зроби Шугаринг ніг, депіляцію рук або зони пахв, щоб встановити контакт із майстром. Якщо після

 Скільки людей написали Євангеліє? Скільки людей написали Євангеліє?

Євангелісти (грец. εύαγγελιστής — які звіщають добру звістку) — апостоли, автори чотирьох канонічних Євангелій – Матвій, Марк, Лука та Іван. У цьому творі за іменами авторів називаються чотири Євангелія: Матвія,

Хто веде новини на НТВ?Хто веде новини на НТВ?

Телеведуча програми "Сегодня" на каналі НТВ. 1997 року Лілія Гільдєєва закінчила філологічний факультет Казанського державного університету. Автор та ведуча програми «Підсумки тижня» на НТВ (з 2016 року) …. Зейналова, Ірада