Скільки часу замочувати рис басмати?

Відкиньте промитий рис на друшляк. Як замочувати індійський рис басматі. Залийте промитий і осушений рис басмати теплою водою і залиште на 10 хв. За цей час довгі, гострі зерна вберуть воду і «розслабляться» перед варінням.

«Замочування прискорює процес приготування, зерно вбирає воду, а тепло розм'якшує зерно, – сказала Балакрішнан. – Моя бабуся казала, що замочування рис підсилює смак зерна. Крім того, якщо його замочувати на менший час, Мал буде трохи зернистим навіть після приготування».

1Рис промити від 3-х до 7-ми разів. Якісно промита крупа – запорука позитивного результату. 2У каструлі з товстим дном довести до кипіння підсолену воду, всипати рис. 3Далі варити 4 хвилини на максимальному вогні, 4 хвилини на середньому та 4 хвилини на слабкому.

Потрібно чи замочувати рис? Це можна зробити, якщо ви хочете скоротити час варіння. Проте тримати Мал у воді доведеться 30-60 хвилин. Якщо ви замочили Мал на годину і він увібрав усю воду, варити його потрібно всього 5 хвилин.

Related Post

Як можна зволожити очі в домашніх умовах?Як можна зволожити очі в домашніх умовах?

Для лікування синдрому “сухого ока” зазвичай використовують такі народні засоби: Обліпихова олія. Наноситься на верхню повіку з метою зволоження кон’юнктиви. Відвар ромашки. … Відвар із суміші трав розмарину і братків.