Скільки часу потрібно варити домашню ковбасу?

Вогонь під каструлею має бути не надто сильним. Домашня ковбаса з яловичини буде готова орієнтовно через 60-65 хвилин.31-Jan-2022

Наколи ковбасу у кількох місцях голкою. Помістіть у каструлю, повністю залийте холодною водою, поставте на вогонь. Після закипання варіть домашню яловичу ковбасу на повільному вогні 10 хвилин.

Так зручніше ковбасу варити та смажити. Далі важливий момент: оболонку ковбаси треба проколоти у багатьох місцях. Це зручно робити зубочисткою або великою голкою.

Процес варіння ковбаси. Заключним етапом виробництва ковбаси є варіння. Температура варіння ковбаси 75-80 °С (у ванні з водою або у паровій камері). Тривалість варіння ковбаси залежить від діаметра батона. Батони великого діаметру варяться 2 год, а сосиски – 10-15 хв.

Related Post

Хто за національністю Лаврів?Хто за національністю Лаврів?

Про батька Лаврова відомо, що він тбіліський вірменин, за деякими відомостями, — на прізвище Калантаров чи Калантарян. Про матір відомо, що вона була співробітницею Міністерства зовнішньої торгівлі СРСР. На сайті