Скільки часу потрібно смажити млинець?

Млинці смажаться швидко (близько 1 хвилини кожна сторона). Готовність млинця визначайте за його краєчком. Саме край млинця підкаже, коли його слід перевертати. Краї млинця мають стати рум'яними.

В середньому на те, щоб приготувати один млинець, Іде півтори хвилини в залежності від його товщини, а також характеристик вашої плити і сковороди. В це час входить змащування сковороди, наливання тіста, перевертання млинця, смажіння, зняття зі сковорідки та змащення маслом готового млинця.

Щоб перевірити готовність млинця, потрібно підчепити його лопаткою: якщо він підрум'янився, його можна перевертати».

Як тільки нижня сторона млинця підсмажилася, а верхня добре схопилася, настав час перевертати.

Related Post

Як працює Імпаза?Як працює Імпаза?

Дія препарату Імпаза сприяє збільшенню вмісту в гладких м'язах циклічного гуанозин-монофосфату (цГМФ) та їх розслабленню, що призводить до поліпшення кровонаповнення печеристих тіл.. Необхідно звернути увагу на те, що чим раніше