Скільки часу потрібно гасити свинину щоб вона була м'якою?

1М'ясо нарізати, обсмажити, перекласти в посуд для гасіння. 2Обсмажити нашатковану цибулю і додати до м'яса. 3Залити водою (або м'ясним бульйоном), посолити, поперчити. Гасити протягом години.

Дати закипіти, а потім гасити на дуже повільному вогні 45-60 хвилин під закритою кришкою м'ясо має стати м'яким.

Занадто коротка термообробка призведе до того, що м'ясо буде сирим, що важко розрізається і, швидше за все, не придатним до вживання. А якщо Ви будете гасити його занадто довго, воно стане надто твердим. Найшвидше гаситься фарш. Занадто багато часу не потрібно і рибі чи м'ясу курки.

Related Post

Чи можна зробити КТ без спрямування?Чи можна зробити КТ без спрямування?

КТ та МРТ можна, можливо зробити безкоштовно, але потрібен напрям лікаря. Як отримати направлення на безкоштовну КТ? Отримати право на КТ за пропискою. Потрібно звернутися до лікаря, вказати скарги на

Які запчастини підлягають обов'язковій сертифікації?Які запчастини підлягають обов'язковій сертифікації?

До списку товарів, не підлягають сертифікації в РФ, Але що вимагають оцінки в інших формах, входять: засоби гігієни; косметика; меблі для дорослих; клей; чавунний посуд, ножі господарські; різноманітні види мастил;