Для класичних сортів шоколаду потрібно не більше двох годин для повного завершення циклу перетравлення шоколад у шлунку людини. Але вже з перших хвилин його вживання ви відчуєте приплив бадьорості, за рахунок кофеїну, що міститься в ньому.13-Mar-2019
У нашій слині є фермент під назвою амілаза. Він розщеплює вуглеводи. Тобто розщеплення їжі починається вже у нас у роті. Коли ви розсмоктуєте шматочок шоколаду, Ферменти, що містяться в нашій слині, починають свою дію, вивільняючи гаму неймовірних смаків.
Дуже важливо правильно є шоколад: його потрібно розсмоктувати, не просто жувати. Це допоможе не тільки краще відчути його смак, але в такому разі не захочеться його з'їсти більше. У той же час ми отримаємо максимальну користь та задоволення.
1-2 години – чай, кава, какао, бульйон, молоко, яйця, зварені некруто, рис, риба річкова відварена.