Скільки часу готується йогурт в йогуртниці?

Розливаємо молоко із закваскою по ємностях йогуртниці. Закриваємо кришку йогуртниці, Закривати ємності поки не потрібно. Виставляємо час на йогуртниці на 8-12 годин заквашування.

Як зрозуміти, готовий чи йогурт? По консистенції продукту. Коли йогурт буде готовий, він буде схожий на йогурт 🙂 5.

Температура сквашування йогурту +42°C. За меншої температури бактерії засинають, а за більшої – гинуть. на сквашування 1 літра молока необхідно від 8 до 12 годин, 3-х літрів – 12-20 годин. Весь інвентар повинен бути чистим і простерилізованим.

Related Post

Що таке питома вага сухого ґрунту розмірність?Що таке питома вага сухого ґрунту розмірність?

Питомою вагою ґрунту називається відношення ваги твердих частинок (gs) до їх обсягу (Vs). Чисельно питома вага дорівнює вазі одиниці об'єму скелета ґрунту за відсутності пір. Зазвичай як одиниця виміру частки