Скільки часу готується рубець?

Варити на середньому вогні 4 год. Вийняти рубець із каструлі, дати охолонути. Бульйон процідити.

Поваривши години три, посолила і ще годинку поварила. Якщо варити в скороварці, то вистачить і години, але требуху залишити остигати в цьому ж посуді. Коли ніж починає легко входити, рубець готовий.

Скільки варити яловичий рубець?

  1. У більшості магазинів продається вже очищений рубець, білого кольору, зовсім чистий і без різкого запаху. …
  2. Викласти рубець у гарячу воду і після закипання проварити 5 хвилин, знімаючи піну. …
  3. Накрити рубець кришкою і варити на тихому вогні, прикривши кришкою, 3,5-4 години.

Feb 25, 2021

Related Post