Швидка обсмажування овочів як називається

Стір-фрай (англ. to stir-fry, буквально «смажити, перемішуючи») — традиційна для китайської, насамперед для кантонської кухні техніка швидкого обсмажування їжі в розпеченій олії в глибокій сковороді з похилими стінками (воке) при постійному помішуванні.

Як називається обсмажування овочів?

Пасерування (від фр. passer – пропускати) – спеціальна смаження деяких продуктів. У європейській кулінарії зазвичай є проміжна кулінарна операція.

Як називається швидке варіння?

Бланшування Швидке варіння продуктів. Зазвичай застосовується для приготування овочів. Продукти на кілька хвилин опускають у киплячу воду або просто обдають їх окропом. Збережена копія

Related Post

Який спирт вважається питним?Який спирт вважається питним?

Харчовий етиловий спирт – основна сировина для виробництва горілок, лікеро-горілчаних виробів, часто використовується як допоміжна сировина. Харчовий спирт залежно від ступеня очищення випускають таких сортів: “Люкс”, “Екстра”, вищого очищення, 1-го

Скільки часу потрібно на відновлення паспорта?Скільки часу потрібно на відновлення паспорта?

У разі звернення за місцем проживання паспорт оформляється у 10-денний термін, не за місцем проживання – у 30-денний термін. А з 1 липня 2022 року термін оформлення російського паспорта становитиме

Які калатеї цвітуть?Які калатеї цвітуть?

Калатеї цвітуть із березня по липень, залежно від сорту. Суцвіття несуть дрібні та невиразні квіти різних відтінків. Триває цвітіння приблизно 3 тижні. Бувають і види з декоративними квітами, наприклад, Калатея