Що за щербети п'ють у Туреччині?

Шербет (тур. şerbet <араб. شربات, sharbāt — напій) — прохолодний напій у країнах Близького Сходу, Таджикистані та Узбекистані на основі соку (настою, відвару) фруктів, ягід та інших рослинних компонентів.

Фруктовий шербет «Карисик» Адаптований старовинний рецепт часів Османської імперії.

Одним з найбільш відомих напоїв у мусульманських народів є щербет (шербет). Він популярний як у тюрків, і у арабів. Зазвичай його готували з троянди, кизилу, шипшини, фруктових соків та спецій. До нього додають цукор, воду, щоб отримати сироп, а потім розбавляють ще раз холодною водою.

Related Post

Скільки потрібно додати кондиціонера для прання?Скільки потрібно додати кондиціонера для прання?

Дотримуйтесь інструкції з використання продукту, якщо сумніваєтеся – залізне правило Vernel свідчить: на 4 кг завантаження слід використовувати приблизно половину ковпачка кондиціонера для білизни. Наприклад, на 4-5 кг білизни оптимально