Свинячий паливний жир продукт тваринного походження, витоплений із сала сала. Сировину замочують у підсоленій воді, очищають від забруднень та залишків м'яса, ріжуть на невеликі шматки, нагрівають на повільному вогні. Шкварки виймають, смалець розливають у скляну чи керамічну тару.
Жир яловичий харчовий топлений ціна: від 185 руб/кг Жир яловичий топлений заморожені.
Жир свинячий топлений Коробка 10-12 кг Ціна за КГ 180₽.
Ставимо каструлю на плиту і вмикаємо найсильніший вогонь. Протягом перших 15 хвилин обсмажуємо шматочки сала без кришки, не забуваючи помішувати. Нам потрібно домогтися утворення тонкої рум'яної скоринки та початку витоплювання жиру. Не забувається кожні хвилини 3 помішувати вміст посуду, щоб сало не підгоріло.