Що потрібно спробувати у Загребі?

До першокласної риби відносять бранцина (branzin, він же сибас) і дораду (orada), а також камбалу (romb), морську мову (list) та барабульку (barbun). Вся інша риба вже й не класифікується, вважаючись не те щоб зовсім негідної уваги, але надто простецькою.

Специфіка хорватської кухні Тут люблять ситно поїсти, тому в раціоні переважає м'ясо – яловичина, ягнятина, птах. Узбережжя – Істрія, Далмація, Кварнер, Дубровник – має всі характерні риси кухні Середземномор'я. Саме в прибережних містечках готують надзвичайно смачні страви з риби та морепродуктів.

Далмація та острови, Дубровник Свіжа риба та морепродукти, які тут готують божественно: дорада, сибас, морський окунь, скумбрія, восьминоги, каракатиці, лобстери, мідії та устриці. Пршут, гордість місцевих жителів. Жаби, вугри та раки (шукайте в місцях, де є прісні водойми).

Related Post

Що потрібно для того, щоб забрати готовий закордонний паспорт?Що потрібно для того, щоб забрати готовий закордонний паспорт?

При отриманні готового закордонного паспорти необхідно подати закордонний паспорт, що підлягає заміні, або паспорт, що діє (у разі оформлення другого закордонного паспорта), російський внутрішній паспорт (за його наявності). Забрати результат

Яке пиво Туборг?Яке пиво Туборг?

Tuborg — датська пивоварна компанія, заснована 1880 року Карлом Фредеріком Тьєтгеном. З 1970 належить компанії Carlsberg. Туборг є провідним міжнародним брендом, представленим у понад 100 країнах світу. Пиво Tuborg Green