Обсяг виробництва за робочий день становитиме у середньому 170 порцій. Дохід на місяць близько 1 млн. рублів (з них 30% від реалізації напоїв та додаткових страв у меню). За приблизними розрахунками рентабельність шашличного бізнесу – 20%.
7. Фінансовий план
Інвестиції на відкриття | |
---|---|
Реєстрація, включаючи отримання всіх дозволів | 10 000 |
Оренда на час ремонту | 42 000 |
Закупівля обладнання | 251 000 |
Закупівля сировини та розхідників | 60 000 |
•12 Aug 2019
Розрахуйте кількість м'яса на шашлики за формулою: кількість їдків*300 г*відсоток смаження (не забудьте в калькуляторі натиснути на %). Отримайте зразкове розуміння, скільки і якого м'яса брати. Порахуйте кількість хліба та свіжих овочів – загальна вага у грамах.