Користь камбали. Достатньо 200 грамів філе, щоб забезпечити організм необхідною добовою нормою білка. Її м’ясо – це джерело вітамінів, мікро- та макроелементів, які позитивно впливають на імунітет і стан людини загалом. Йод покращує працездатність щитоподібної залози та нормалізує гормони.
Спочатку з черевця знімається луска, потім відрізається голова, тушка промивається і дістаються нутрощі. Після чого шкура здирається різким рухом руки. Камбалу смажать, тушкують, запікають, фарширують із гарнірами та приправами.
У м’ясі камбали міститься багато корисного і повністю засвоюваного білка, щодня затребуваного нашим організмом. У ньому також багато жирних кислот Омега-3, солей фосфору. Також до складу входять: рибофлавін, тіамін, піридоксин, нікотинова і пантотенова кислоти.