Що міститься в рибі камбала?

Хімічний склад і калорійність Також вона містить вітаміни (А, D, Е, групи В), поліненасичені жирні кислоти Омега-3 і Омега-6, амінокислоти, антиоксиданти, всі основні макро- і мікроелементи. Камбала є рекордсменом за вмістом йоду, селену, фосфору і кобальту.

Користь камбали. Достатньо 200 грамів філе, щоб забезпечити організм необхідною добовою нормою білка. Її м’ясо – це джерело вітамінів, мікро- та макроелементів, які позитивно впливають на імунітет і стан людини загалом. Йод покращує працездатність щитоподібної залози та нормалізує гормони.

Спочатку з черевця знімається луска, потім відрізається голова, тушка промивається і дістаються нутрощі. Після чого шкура здирається різким рухом руки. Камбалу смажать, тушкують, запікають, фарширують із гарнірами та приправами.

У м’ясі камбали міститься багато корисного і повністю засвоюваного білка, щодня затребуваного нашим організмом. У ньому також багато жирних кислот Омега-3, солей фосфору. Також до складу входять: рибофлавін, тіамін, піридоксин, нікотинова і пантотенова кислоти.

Related Post

Як відбувається в організмі людини процес теплопродукції?Як відбувається в організмі людини процес теплопродукції?

Теплопродукція (теплоутворення) – вироблення теплоти в організмі внаслідок енергетичних перетворень у живих клітинах; пов'язана з біохімічним синтезом органічних сполук, що безперервно відбувається, з осмотичною роботою (перенесення іонів проти градієнта концентрацій),

Який найдорожчий мультфільм у світі?Який найдорожчий мультфільм у світі?

Бюджет: ~$ 274 млн. Барабанний дріб і зграя китайських ліхтариків у заході сонця: диснеївська «Рапунцель» ось уже 8 років тримає планку першості щодо виробничих витрат в анімації. За іншими даними,