Що має бути на кухні у кафе?

Для кафе розмір кухні може бути скромнішим: до 50 посадочних місць – не менше 57 м2; до 200 місць – – не менше 132 м2; кожне наступне місце після 200 – 0,3 м2.

На першій сторінці меню має є спеціальна пропозиція страв даного дня, потім перелік фірмових страв, потім список страв у порядку черговості їх подачі: від закусок до напоїв. Закуски та салати розташовуються в меню у відповідність до послідовності їх подачі для відвідувачів.

Наприклад, для невеликого кафе або бару знадобиться барна стійка з кавомолкою, міксер, вбудований холодильник, соковитискач, блендер, льодогенератор та комбайн. Умови експлуатації техніки. Як правило, на кухні велика вологість та підвищена температура.

Related Post

Скільки зберігається пивна дробина?Скільки зберігається пивна дробина?

Свіжа пивна дробина містить 19-23% СВ (сухої речовини) та має температуру 50-65 °С. Аеробна стійкість свіжої дробини. 1-3 дні (залежно від зовнішньої температури), тому свіжа пивна дробина повинна або згодовуватись

Як перевірити слово запізнитися?Як перевірити слово запізнитися?

Запізнитися (дієслово) – приставка "про" постійна (приставки "а" не існує); пізній (перевірочне слово для ненаголошеної "о" в корені); "а" у суфіксі під наголосом, перевірки не потрібно.Apr 9, 2022 – Дієслово