Що буде, якщо залити м'ясо окропом?

Якщо ж м'ясо відварюють не для бульйону, а, наприклад, для другої страви чи салату, то доцільно залити його відразу окропом. У чому хитрість? Під впливом окропу білки починають стрімко згортатися, швидко закупорюючи волокна. М'ясо зберігає сік усередині, смак готового м'яса виходить насиченим.

Зверніть також увагу, коли ви опускаєте м'ясо в киплячу водубілки, що швидко вивільняються, згортаються і роблять бульйон більш каламутним.

Заливати м'ясо потрібно тільки дуже холодною водою: так воно віддасть бульйону весь смак та корисні речовини.

Related Post

Який це ЗЗ ♏?Який це ЗЗ ♏?

Скорпіон (знак зодіаку) Скорпіон (знак зодіаку) Змієносець (лат. Ophiuchus) — у західній астрології нетрадиційний, тринадцятий знак зодіаку, що символічно відповідає зодіакальному сузір'ю Змієносець і припадає на 30 листопада – 17

Що можна давати йорку з їжі?Що можна давати йорку з їжі?

Заборонені продукти для Йорків: всілякі солоності та копченості; молоко; солодощі будь-якого типу, особливо шоколад; картопля; боби; вівсяна та перлова крупа; жирне м'ясо, зокрема свинина; білок яєць. Farvardin 25, 1397 AP