Зіпсоване м'ясо небезпечне для вживання, оскільки може містити бактерії, які викликають лихоманку, блювання, спазми шлунка та діарею. Ці бактерії розвиваються на м'ясі не тільки тоді, коли вже зіпсувалося, але і тоді, коли ви тривалий час залишаєте шматок при кімнатній температурі.
Вживання в їжу несвіжого або зіпсованого м'яса може не лише спричинити розлад роботи травної системи, а й стати джерелом смертельного отруєння», – йдеться у повідомленні.
Споживати зіпсоване м'ясо вкрай небезпечно, адже воно може містити бактерії та паразити. Вони призводять до досить численних, хоч і подібних до симптомів, захворювань. Які ознаки свідчать про те, що продукт зіпсований? Зіпсоване м'ясо завжди виділяє специфічний запах, який ні з чим не переплутаєш.
Якщо ви промили м'ясо і замаринували його, а неприємний запах все одно відчувається, шматок не можна є навіть після тривалого приготування. Він зіпсований.