На чому краще замаринувати шашлик із яловичини

У чому маринувати шашлик із яловичини?

Існує безліч способів маринування м'яса, але найчастіше використовують: харчовий оцет, цибуля, майонез, сметану, кефір, лимонний сік, різні сушені трави та спеції.. Все більшу популярність набирають маринади на основі соєвого соусу, теріяки, гірчиці та меду.

Що додати в шашлик, щоб м'ясо було соковитим?

Досвідчені кухарі рекомендують взяти лимонний, апельсиновий чи гранатовий сік, ківі, кефір, сметану. Також можна використовувати пиво чи сухе біле вино. Ще один варіант – майонезАле врахуйте, що на вугіллі він підгоряє, а значить, шматочки шашлику, перед тим як смажити, потрібно буде обтерти.

Related Post

Чи можна вживати таранку під час вагітності: все, що потрібно знатиЧи можна вживати таранку під час вагітності: все, що потрібно знати

Вагітність – це особливий період у житті кожної жінки, коли вона має бути уважною до свого здоров'я та правильного харчування. Тому виникає питання безпеки різних продуктів під час вагітності, включаючи

Чим годувати індичат з перших днів життя в домашніх умовах бройлернихЧим годувати індичат з перших днів життя в домашніх умовах бройлерних

У новонароджених індичат немає ковтального рефлексу, тому в перші дні їх слід годувати відвареними яйцями із зеленню та кип'яченою водою, куди потрібно додати трішки цукру. За тиждень яйця з раціону