Підходить для маринування риби та морепродуктів, приготування других страв; Чорний – густий оцет із вираженим кисло-солодким смаком. Придатний для приготування гарячих страв, у тому числі супів, м'яса, риби та морепродуктів.Nov 8, 2018
Страви з рисовим оцтом не обмежуються суші та ролами. Його додають у локшину, супи, соуси та до морепродуктів для смаку. Їм можна, можливо замінити бальзамік при подачі м'яса чи салатів. На його основі роблять маринади для риби і навіть додають у фритюр для морепродуктів!
Він використовується для ароматизації рису та для маринування морепродуктів. Змочений у рисовому оцті рис стає ще більш клейким і легко набуває потрібної форми. А маринована в рисовому оцті риба або інші морепродукти набувають ніжного аромату та м'якості.
Як правило, рисовий оцет додають у страву в самому кінці готування, так як тривалий вплив високих температур руйнує аромат та смак оцту, а їжа може придбати неприємний та дуже різкий запах.