Куди можна додати рисовий оцет?

Підходить для маринування риби та морепродуктів, приготування других страв; Чорний – густий оцет із вираженим кисло-солодким смаком. Придатний для приготування гарячих страв, у тому числі супів, м'яса, риби та морепродуктів.Nov 8, 2018

Страви з рисовим оцтом не обмежуються суші та ролами. Його додають у локшину, супи, соуси та до морепродуктів для смаку. Їм можна, можливо замінити бальзамік при подачі м'яса чи салатів. На його основі роблять маринади для риби і навіть додають у фритюр для морепродуктів!

Він використовується для ароматизації рису та для маринування морепродуктів. Змочений у рисовому оцті рис стає ще більш клейким і легко набуває потрібної форми. А маринована в рисовому оцті риба або інші морепродукти набувають ніжного аромату та м'якості.

Як правило, рисовий оцет додають у страву в самому кінці готування, так як тривалий вплив високих температур руйнує аромат та смак оцту, а їжа може придбати неприємний та дуже різкий запах.

Related Post

Що таке с2000 КДЛ?Що таке с2000 КДЛ?

Контролер двопровідної лінії зв’язку Болід С2000-КДЛ, що входить до складу системи передавання сповіщень “СПИ-2000А” інтегрованої системи охорони “Оріон”, призначений для охорони об’єктів від проникнення та пожеж шляхом контролю стану адресних

Коли виникла субкультура емо?Коли виникла субкультура емо?

Початок формування емо–культури відносять до середини 80-х років XX століття, коли на піку протистояння стандартам ери Minor Threat у Вашингтоні з'являється hardcore punk, який прагне більш емоційного самовираження. Однак після