Засвоюється яєчний протеїн повільніше, ніж сироватковий, але швидше, ніж казеїн, Що робить його більш універсальним за часом прийому: як після тренування, так і в міжтренувальний період.21 травня 2020
Що краще протеїн чи казеїн?
Протеїн сироватковий сприяє збільшенню маси м'язової, проте не впливає на збереження такої. Відбувається збільшення синтезу м'язового білка на шістдесят вісім відсотків. Казеїн призводить до розпаду м'язів, але на їх збільшення не впливає.
Який протеїн вважається найкращим?
Яєчний протеїн Даний вид протеїну роблять із білків яєць і він по праву вважається найкращим за засвоюваністю. Яєчний білок складається з альбуміну, дуже близький до м'язових тканин людини за складом амінокислот. Навіть Всесвітня Організація Охорони Здоров'я встановила, що яєчний білок є ідеалом протеїнового продукту харчування. Збережена копія