Для чого додають мальтодекстрин?

Під час виготовлення кондитерських виробів мальтодекстрин застосовують для регулювання технологічних властивостей напівфабрикатів і готової продукції, він має функції стабілізатора структури харчових мас, загусника, вологоутримувального агента, регулювання солодощі, сполучного компонента.

Класичною пропорцією додавання мальтози до молодого пива (тільки-но відбродило, розлите по пляшках для карбонізації) є: приблизно 5-15% від маси зброджуваного екстракту і залежно від того, яку щільність кінцевого напою Ви бажаєте отримати. 1 кг / мішок 25 кг.

Мальтодекстрин використовується як вуглевод у дитячих сумішах, зокрема в безлактозних сумішах для малюків, які не переносять лактозу. Також він застосовується як згущувач їжі в шлунку дитини, що перешкоджає її закиданню зі шлунку в стравохід і ротову порожнину, тобто відрижкам.

Related Post

Скільки команд виходить із групи на Євро 2021?Скільки команд виходить із групи на Євро 2021?

Турнірна таблиця Євро-2021 дві збірні з кожної групи та чотири найкращі володарі 3-х місць продовжать боротьбу у плей-офф. Збірну Росії дивись у групі В, збірну України у групі С. У

Чому не береться ламінування брів?Чому не береться ламінування брів?

Не взявся завиток. – Вибрано занадто короткий час для експозиції. При цьому майстер не врахував щільність натуральних вій та склади не встигли подіяти. – Нанесено недостатню кількість складу на довжину