Чому тріскаються еклери в духовці?

Що відбувається? Під час випікання випаровується велика кількість вологи, утворюється пара. Тісто має менш в'язку текстуру, стає менш еластичним, і воно не може якісно розтягнутися зсередини, тому утворюються глибокі тріщини на поверхні. еклерів та профітролей.Mar 18, 2021

Пекіті еклери 15 хвилин при 200°C, а потім зменште температуру до 180°C і допікайте ще 25 хвилин. Звичайно, відкривати духовку у процесі випікання не можна. Готові палички дістаньте з духовки, дайте їм охолонути до кімнатної температури.

А ось для еклерів та інших виробів із заварного тіста, а також при випіканні кексів або масляних бісквітів, краще використовувати режим «Верх-низ» без вентилятора, оскільки гаряче обдування часто призводить до того, що еклери та кекси в процесі випічки тріскаються та рвуться.

Перед випіканням змащують олія какао і тоді не лопаються.

Related Post

Брови форма як вищипати правильно бровиБрови форма як вищипати правильно брови

Як вищипати брови Вам потрібно видалити всі волоски під білою лінією та між двома точками на переніссі. Перед цим продезінфікуйте пінцет та вимийте руки. Потім щіточкою зачешіть брови вгору. Розташовуючи