Чому шкідливий свіжий сік?

Шкода свіжого соку, особливо при зловживанні, полягає в тому, що він здатний руйнівно діяти на зубну емаль, призводити до гіпервітамінозу, алергічних реакцій. Через високий вміст цукру фреші рекомендується обмежувати людям із цукровим діабетом.

До того ж сирий буряковий сік відразу після приготування пити не можна, тому що він містить подразнюючі шлунково-кишковий тракт речовини, і може викликати спазм кровоносних судин. Тому спочатку сік повинен відстоятися у холодильнику 2-3 години. За цей час всі шкідливі сполуки зникнуть.

В результаті часто вживання свіжих фруктових соків підвищує ризик розвитку діабету другого типу, інсулінорезистентності та інших проблем із метаболізмом. Якщо в організм надходить більше фруктози, ніж необхідно для вироблення енергії, зайва частина відкладається у жир.

Related Post

Які параметри потрібні для ревіту?Які параметри потрібні для ревіту?

Одно- або багатоядерний процесор Intel Xeon або i-Series або еквівалентний процесор AMD з технологією SSE2. Рекомендується використовувати центральний процесор із максимально можливою продуктивністю. У програмному забезпеченні Autodesk® Revit® для різних

Який лікар лікує підвищений кортизол?Який лікар лікує підвищений кортизол?

Що робити за підвищеного рівня кортизолу? Звернутися до терапевту чи ендокринологу. Щоб записатись на консультацію лікаря, телефонуйте 0 (44) 490-35-03 або 0 (67) 127-03-03. Кортизол не прийнято повсякденно досліджувати в