Чому повітряний рис?

Повітряний рис – це спеціально оброблені (підірвані) зерна рису. Здатність ставати повітряними при нагріванні пояснюється наявністю в зернах крохмалю та води, яка при різкому нагріванні розриває клітини.

Вважається що повітряний рис першими почали готувати індійці. У Європі такий Мал часто називають "індійським попкорном", так як його нагрівають у великому казані з кварцовим піском.

Та й взагалі, на Заході часто повітряний рис називають «індійським поп-корном», що не має підстав. Якщо ви хочете спробувати повітряний рис у первозданному вигляді, готуйте казан, засипайте в нього чистий кварцовий пісок та розводьте вогонь.

Повітряні зерна рису готують із зерна або крупи шляхом термічної обробки під високим тиском. В результаті нагрівання волога, що міститься у крупі, перетворюється на пару. При різкому зниженні тиску вона розриває крупинки, продукт значно збільшується обсягом.

Related Post

Що являє собою сучасний маркетинг?Що являє собою сучасний маркетинг?

Сучасний маркетинг – це господарська діяльність підприємства, спрямована на виробництво продукції, що має попит, приведення всіх ресурсів підприємства у відповідність із вимогами і можливостями ринку для отримання прибутку. Концепція маркетингу

Яка вага танка ІС 3?Яка вага танка ІС 3?

ІС–4 ІС–4 у Бронетанковому музеї у Кубинці ІС–4 Класифікація Важкий танк Бойова маса, т 60 Танк пройшов 2094 кілометри, після чого вирушив на міністерські випробування. Машина мала бойову масу 65