Чому не можна ставити гарячу страву у холодильник?

І весь цей час у теплі можуть розмножуватися бактерії, які викликають харчове отруєння. Холод не вбиває їх — лише зупиняє зростання. Крім того, присутність гарячого посуду в холодильнику може підвищити температуру в камері, що призведе до псування та інших продуктів.

За всією логікою, холодильник як вкотре створений з метою охолоджувати продукти. Тому незрозуміло, можна, можливо розміщувати там гаряче чи ні. Але все ж таки, потрібно запам'ятати одне головне правило: гарячі і навіть просто теплі продукти не рекомендується розміщувати в холодильникудоки вони не охолонуть до кімнатної температури.

Продукти можуть зіпсуватися Якщо поставити в холодильник щось гаряче, воно почне виділяти пару, а той, у свою чергу, осідатиме на продуктах у вигляді конденсату, тобто крапельок води. А зайва волога призведе до того, що вони втратять колишній смак або зовсім зіпсуються.

Related Post

Який розмір у пам'яті займає посилання на об'єкт у 32 та 64 розрядній операційній системі?Який розмір у пам'яті займає посилання на об'єкт у 32 та 64 розрядній операційній системі?

Тому в 32-х розрядних JVM розмір посилання зазвичай 4 байти, а в 64-х розрядних – 8 байт. Посилання мають стандартний розмір 4 байти для 32-бітної і 64-бітної платформи з розміром