Чому не можна гріти смажену рибу?

Смажену рибу краще не розігрівати. На відміну від смаженого м'яса вона втратить свої смакові якості.

Справа в тому, що після сильної термічної обробки риба починає втрачати свої корисні кислоти і може зашкодити організму.

Рибу можна, можливо розігрівати так само, як і м'ясо.Для розігріву:

  1. Додайте в сковороду олію або вершкове масло.
  2. Поставити на середній чи слабкий вогонь. Викладіть рибу.
  3. Накрийте кришкою сковороду і перевіряйте кожні кілька хвилин, регулярно перевертаючи.

10-Aug-2021

Related Post

Скільки коштує Цегла вогнетривка для печі?Скільки коштує Цегла вогнетривка для печі?

Цегла вогнетривка представлена ​​пічною та шамотною цеглою в різноманітній колірній гамі: від білої до темно-коричневої. Його вартість теж різна: вона вагається від 80 до 150 рублів за одиницю товару. від

Чому в мене не цвітуть півонії?Чому в мене не цвітуть півонії?

Нестача сонячного світла безпосередньо впливає на інтенсивність та якість цвітіння. Рослина посаджена у безпосередній близькості від дерев. У такому разі, півонії просто не вистачає поживних речовин та вологи. Ділянка, куди