Чому корисно молитися?

Молитва – це величезна сила. “Молитва не тільки перемагає закони природи, не тільки є нездоланним щитом проти видимих і невидимих ворогів, – писав святитель Димитрій Ростовський, – а й утримує навіть і руку Самого Всесильного Бога, підняту для поразки грішників”.

Коли віруючий постійно молиться, до нього приходить розсудливість, мудрість Божа для прийняття правильних рішень у повсякденному житті. Якщо людина не молиться, то замість мудрості їй дається дурість, яка руйнує людину і все навколо неї. Людина без молитви багато метушиться і часто не знає, що їй робити.

Безумовно, молитва – це жива, довірча і гранично відверта розмова з Богом. Людина, що молиться, відчуває себе перед Господом, сприймає себе і навколишній світ у світлі цього відчуття. Однак, щоб наша молитва дійсно стала такою розмовою, необхідно працювати.

Related Post

Вермокс чи декарис: що краще давати дитині?Вермокс чи декарис: що краще давати дитині?

У сучасному світі дитячі інфекції та паразитарні захворювання стали досить поширеними явищами. Одним з основних способів боротьби з ними є застосування антигельмінтичних засобів. Серед таких препаратів найбільш популярними є Вермокс

Як знизити частоту пульсу за низького тиску?Як знизити частоту пульсу за низького тиску?

Як знизити пульс негайно Для початку – сповільнитися. Якщо ви біжите – перейдіть на крок. … Забезпечити доступ повітря: розстебнути одяг, що стискує, відкрити кватирку в кімнаті. Виконати дихальні вправи.