Чи потрібно вимочувати м'ясо дикого кабана?

Перед тим, як готувати смачну кабанятину, варто врахувати, що приготування дикого кабана має певні особливості. Щоб м'ясо дорослих самців не було надто жорстким, його слід вимочувати в оцті щонайменше 3 години.

У домашніх умовах для позбавлення від неприємного запаху м'ясо дикого кабана вимочують у слабкому 2-х процентному розчині оцту або лимонного соку протягом кількох годин, або для цих цілей використовують молочну сироватку, в якій м'ясо має перебувати протягом доби.

Навіщо вимочують м'ясо Народна чутка рекомендує вимочувати м'ясо для того, щоб відбити сторонні запахи. Вважається що м'ясо диких тварин погано пахне, і готувати одразу його не можна. Тривале перебування з водою видаляє кров та гематоми. М'ясо мочать дві доби, змінюючи воду кожні 3:00.

Вимочування кабана. Жорстке м'язисте м'ясо можна поліпшити тривалим вимочуванням в молочній сироватці протягом доби або в 2-3% столовому оцті. Молочна та оцтова кислоти розм'якшують сполучні волокна, оброблене таким чином м'ясо стає більш м'яким та смачним.

Related Post

Що входить до електричної частини тельфера?Що входить до електричної частини тельфера?

Ключове відмінність талі від тельфера полягає в тому, що інструмент другого типу має більші розміри, але при цьому оснащений додатковими аксесуарами. У його базовій конструкції є електродвигун, а також спеціальна

Що покращує морква?Що покращує морква?

Морква містить бета-каротин, який покращує роботу легенів. Бета-каротин є попередником вітаміну А. Потрапляючи в організм людини, каротин перетворюється на вітамін А, який найбільш корисний для молодих жінок. Також цілющі властивості

 Скільки часу ставити кондиціонер? Скільки часу ставити кондиціонер?

9. ​ Скільки часу займає монтаж одного спліту? Щоб встановити настінну спліт-систему фахівцям знадобиться близько 2-3 годин. Монтаж касетних, підлогово-стельових сплітів займає близько 3-5 годин. Вартість встановлення кондиціонера № Модель