Чи потрібно промивати рис басматі після варіння?

Рис басматі промити в ситі під проточною водою. Це видаляє зайвий крохмаль і гарантує, що рис не буде липким і грудкуватим після приготування. Дати воді добре стекти. Промитий рис додати в киплячу воду або бульйон.Apr 26, 2019

Важливо правильно підготувати рис до варіння. Цей етап багато хто пропускає, і тому рис злипається і перетворюється на клейку кашу. Отже, перед варінням рис необхідно ретельно промити холодною проточною водою, поки вода не стане прозорою. Промийте рис приблизно п’ять разів, щоб позбутися крохмалю.

1 Рис промити від 3-х до 7-ми разів. Якісно промита крупа – запорука позитивного результату. 2У каструлі з товстим дном довести до кипіння підсолену воду, всипати рис .

Сорт рису. Оброблений кругло- або середньозернистий рис потрібно промивати, щоб зменшити склеювання зерняток. А ось елітні сорти (басматі, жасмин, дикий, бурий, індійський, червоний рис) не потребують промивання після приготування.

Related Post

Як збільшити висоту стелі в хрущовці?Як збільшити висоту стелі в хрущовці?

15 способів візуально збільшити висоту стелі Використовуйте абажури та лампи. Будьте обережні при виборі меблів. Використовуйте скляні стіни або високі вікна. Використовуйте вертикальні смуги. Підніміть двері до стелі … Зробіть